Кампанията ни “Снимка с лято” приключи в края на август. Предизвикахме ви да споделите своите най-свежи снимки с книги, които четете в момента. Щастливи сме, че толкова много от вас се включиха и ни направиха част от своето читателско лято с хаштаг #СнимкасЛято.

Разбира се, за авторите на най-красивите снимки има и награди! Субективното ни жури избра петима победители, които ще получат книги и ваучери за покупка от нашия сайт.

Представяме ви прекрасните фотографии и авторите им!

 

 

Елена Рускова плени журито ни с тази снимка на “Октомври” от Елин Рахнев! “Октомври” е книга откровение, която утешава с усещането, че не си сам в крехката си самота. Повече за нея открийте тук.

 

Детелина Христова покори вълните и сърцата на журито със своите сърф и книга на Олга Токарчук. Новото издание на “Карай плуга си през костите на мъртвите” от нобелистката Олга Токарчук е сред любимите ни заглавия!

 

Духа на “Истории от 90-те” запечата Свилен Иванов! Една снимка, която събира сборник истории за цяло едно десетилетие и китара, пазеща спомените на споделени с приятели моменти.

 

 

 

 

Ан Фам същo се потопи в “Истории от 90-те”, но край морето. Нейната снимка е еманация на свободния летен дух!

 

 

 

“Изхвърлени в Америка” беше четивото, което Милена Костадинова избра за “Снимка с лято”. Въздействащ роман, в който радостта от живота се редува с неподправен ужас от изроденото и пошлото в съществуването ни, “Изхвърлени в Америка” е една от най-дискутираните книги на 2020. Радваме се, че тя откри и своите верни български читатели!

 

Борис Ангелов сподели снимка със сборника на Роуз Тримейн “Американския любовник”. С разкази за забранена любов, мечти за ново начало, смърт, измислени светове и надежда, тази книга може да предложи по нещо за всеки!

Благодарим на всички, които се включиха в “Снимка с лято”! Снимките на всички участници можете да откриете тук, както и в Instagram с хаштаг #снимкаслято .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *