Преди година излезе дългоочакваното българско издание на дебютния роман на Джесика Парк ПРОСТО ЛЮБОВ. Тази история за любов, семейство и приятелство омагьоса читателите!

Преди дни ПРОСТО МАТ – втората книга в поредицата, която представя историята от гледната точка на Мат, се присъедини към читателските библиотеки. Докато събираме вашите отзиви за нея, си припомняме си част от великолепните ревюта за ПРОСТО ЛЮБОВ.

 

Мартина Ламбова в сайта Аз чета

“Просто любов” би могъл да се определи като тийнейджърски роман заради любовните трепети на Джули, но поставянето на подобен етикет би било ужасно ограничаващо и невярно на фона на важната тема за детското психическо разстройство. Джесика Парк е написала изключително четивна, интересна и вълнуваща история, която би могла да ви изненада. Независимо дали успее да преобърне очакванията ви, или не, книгата не губи дори частичка от очарованието си.

 

Христина Тодорова от блога Hrisilandia

„Просто любов“ е роман за прошката, която ни позволява да продължим напред, носейки скъпия спомен за миналото, но без да му позволяваме да контролира живота ни. Тя е от онези книги, които обикваш. Толкова е просто – трябва само да отгърнеш първата страница и да се потопиш в историята. Останалото е любов.

 

Теди Рафаилова, The Bilingual Reader

Подобно на „180 секунди”, оплетени в привидно простичък сюжет, Джесика Парк поднася сериозни теми, свързани с мъката, надеждата и борбата за по-добър живот.  Въпреки това книгата не натоварва емоционално читателите, благорадение на предаденото на героите чувство за „престорено претенциозен хумор”, което иначе често свързваме с образите, изграждани от Джон Грийн и Стивън Чбоски.

 

Вики от блога Vicky’s Reading Journey

Чрез „Просто любов“ Джесика Парк ни дава пример как въпреки всичко, през което сме преминали, все пак можем да се променим, да излезем от черупката си и да се наслаждаваме на живота. Важното е да бъдем около правилните хора.

 

Бела Чолакова, fitnesinstruktor.com

И в тази книга на Парк присъства темата за раздялата – за силата да я понесеш, да я преживееш и да продължиш напред. Не е ли това смисълът всъщност – да имаш сили за следващия ден. А в още по-добрия случай – не просто сили, а надежда… Това е висшият пилотаж – да имаш вяра и очакване за нещо хубаво, за късче щастие.

 

Евелина Йосифова за блога ReaderWizard

Една вълнуваща сага за обичта и грешките в семейството, за потисканото с години чувство за вина, за болката и уязвимостта. Една история, чиито герои са забавни, остроумни, малко тъжни и много влюбени.

 

Маги Иванова в Instagram

Една история изпълнена със заряд от емоции, обвързани с любовта, приятелството, прошката, семейните отношения и скритите тайни, чиито истини трябва да бъдат чути.

 

Викс от The Bookie Monster

Джесика Парк отново не ме разочарова и успя, по един изключително лек и увлекателен начин да ме замисли за сериозни теми като семейните взаимоотношения и тайни, за травмите, които преживяваме и за това до колко трябва да вярваме на социалните мрежи и интернет.

Ще намерите ПРОСТО ЛЮБОВ тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *