Първите дни на септември се завръщаме в София след цяло лято (предимно) морски книжни приключения. Надяваме се, че и вие сте попътували, забавили сте темпото и сте изчакали душата си – може би с книга в ръка?

На вече познатото ви място на бул. „Витоша“, току до „Патриарха”, срещу книжарница „Сиела”, ви очакваме на шатра #3 от 4 до 10 септември, между 10 и 20 ч. Освен дъхав букет от новите ни заглавия, ще ви посрещнем в София и с няколко придружаващи събития:

📌 6 септември, 19:00 ч, Къща за литература и превод, ул. “Латинка” 12 – среща с румънската писателка Алина Нелега и преводачката ѝ Лора Ненковска. Разговорът води Майя Праматарова.

📌 7 септември, 17:00 ч., шатра 3, ICU. Среща с автограф с Тодора Радева.

📌 7 септември, 18:00 ч., Сцена на културната програма на Алея на книгата, представяне на романа “Спомен за гората” от Дамир Каракаш. Разговор на Митко Новков с преводачката Русанка Ляпова.

📌 8 септември, 18:00 ч., Сцена на културната програма на Алея на книгата, румънската писателка Алина Нелега и преводачката ѝ Лора Ненковска представят романа “облак с форма на камила”.

📌 9 септември, 11:00 ч., шатра 3, ICU. Среща с автограф с Алина Нелега.

Какво още? Една колоритна птица ще кацне на щанда ни тази година – минете да се запознаете. Имаме си и ново ICU попълнение, казва се Деси и е чудесна – не пропускайте да си поговорите и с нея. Имаме и по нещо мъничко и красиво за всеки, който си купи книга.


Отбележете се в събитието във Facebook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *