Елате на щанда на ICU – №121 в НДК, заредете се с книжна зимнина!

Вдъхновени от прекрасната корица на ЧУДАТИ РАЗКАЗИ от Олга Токарчук, затворихме плодовете на цяла година издателска дейност в буркани книжна зимнина! Посетете щанд 121 на 48. Софийски международен панаир на книгата от 7 до 12 декември в НДК!

Ще ви очакваме готови с препоръки за уютни вечери до камината, с литературни коледни късметчета, със специални комплекти за подарък – за свободомислещите тийнейджъри, за почитателите на европейската литература и чувствителните истории.

Всеки ден от панаирната седмица ще има своята специална книга на деня, която ще откриете с 30% отстъпка на щанда ни. През декември повече от всичко искаме да се потопим в чудатия свят на полската нобелистка Олга Токарчук, затова сме отделили специално място за новите красиви хартиени брилянти – ЧУДАТИ РАЗКАЗИ и ЧУВСТВИТЕЛНИЯТ РАЗКАЗВАЧ. Картинната книга ИЗГУБЕНАТА ДУША, сензацията БЕГУНИ, мрачно-философската КАРАЙ ПЛУГА СИ ПРЕЗ КОСТИТЕ НА МЪРТВИТЕ и магично-всеобхватната ПРАВЕК И ДРУГИ ВРЕМЕНА също са част от препоръчваната от нас книжна зимнина… така де, зимна книжнина.

Почитателите на поезията, които все още не знаят как да се държат, когато ги обичат, ще зарадваме със специалните ни торбички за книги с цитати от стихосбирките на Елин Рахнев.

Канчета, чаши и торбички ще има и в други разновидности. Дори да имате достатъчно книги, за да преживеете зимата, не пропускайте Коледен панаир на книгата 2021! Елате и споделете с нас своите читателски копнежи и впечатления.

Следете и събитието ни във Facebook.

Виждаме ви,
издателство ICU 🧡

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *