На щанд 327, при щедрите ни приятели от Жанет 45, е гостоприемно и винаги нещо се случва. Заповядайте днес, в най-интензивния панаирен ден, съботата, която чакаме с голямо вълнение.
Ето с какво ще ви изкушим:
 
  • Бруклин” на великолепния ирландски писател Колм Тойбин е носител на Costa Novel Award, с номинация за Man Booker, преведен на 25 езика. Силна и въздействаща история за любовта, дълга и океаните самота, които сме готови да преплуваме, за да намерим собственото си място под слънцето. В превод на Бистра Андреева, която също намина през щанд 327.

IMG_8558

 
  • Второто издание на “Канела” идва осем години след онази зима, в която всичко ухаеше на канела. Заповядайте днес в 14 ч. на щанда, за да се запознаете лично с Елин Рахнев, един носталгичен „дистрибутор на винилово щастие“, който не спира да ни показва ягодовото на живота. “Канела” е и още една възможност да си припомним Кольо К., който сигурно продължава да пътешества с небесното си такси „сред кипнали зелени облаци, с тъмни очила за залези и изгреви“.

20

  • Точно година след излизането си, “Куфарът на брат ми” продължава да е най-търсеното заглавие в каталога ни. Елате да си поговорим за тази удивителна и непредвидима книга.

DSC_0086DSC_0090DSC_0085DSC_0107

с живко и пиер

Ако пък сте предвидили съботата си далеч от София, до края на май можете да поръчате всички книги на ICU през нашия онлайн магазин с отстъпка от 20%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *