Скъпи приятели, Абонаментната програма на издателство ICU, която няма аналог на българския книжен пазар, стана на 1 годинка! Какво ви дава тя?
  • Специално отношение
Абонатите на ICU получават своите книги преди всички останали читатели. В красиво опакованите пакети винаги има и нещо допълнително – малък жест от нас за вас, който ще засили удоволствието от четенето. И ще се почувствате специални – част от една малка общност от ценители. В знак на признателност за вашия избор и доверието, името ви ще бъде включено в благодарствения ни списък, публикуван в края на всяка новоиздадена книга.
  • Повече информация
Заедно с избрания абонаментен пакет, вие получавате и нашия безплатен месечен бюлетин, в който ще намерите допълнителна информация не само за авторите и заглавията на ICU, но и за много други литературни събития, награди и тенденции в съвременния книжен свят.
  • По-добра цена
Получавате повече книги на оптимизирана цена. ICU-GRUB-all СТАНИ АБОНАТ ИЛИ ПОДАРИ АБОНАМЕНТ НА ПРИЯТЕЛ Предлагаме три абонаментни плана: 36 лв за 3 книги 44 лв за 4 книги 60 лв за 6 книги Как получавате избраните книги:
  • До удобен за вас офис на Еконт с цена на доставката 1,50 лв;
  • До ваш адрес с доставка от Еконт с цена на доставката 4,00 лв.
Банкова сметка за плащане на абонаментната сума за съответния план: IBAN: BG46RZBB91551008154679 Банка: Райфайзенбанк ЕАД Банков код: RZBBBGSF Титуляр: Ай Си Ю ООД Ако правите превод от чужбина, свържете се с нас, за да уточним удобни възможности. Очаквам вашия избор на office@icu-bg.com или във Фейсбук. Други начини да ни подкрепите: – Харесайте страницата ни във Фейсбук; – Включете се в дискусионните групи, които поддържаме, например “Куфарът на брат ми” или “Книга за другите“; – Харесайте страниците на отделни наши автори: Крис Клийв, Пиер Мейлак; – Минете да си поговорим на изложенията, в които участваме; – Споделяйте мнение за наши книги в Goodreads, в личните си блогове, в медии; разкажете на приятели; – Пишете ни! Бъдете активни читатели – и в похвалите, и в критиките.   С благодарност, Екипът на ICU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *